τα φυτα μας

Το φυτώριό μας βρίσκεται στο Αγγελοχώρι  Νάουσας  και είναι οικογενειακή επιχείρηση.

Η πολύχρονη ενασχόλησή μας με τα φυτά και η πείρα μας σε διάφορες καλλιέργειες σας  εξασφαλίζει  φυτά άριστης ποιότητας .

Τα φυτά μας είναι σπορόφυτα της ποικιλίας Lycium Barbarum. Είναι σε μικρό γλαστράκι,  με ύψος φυτού από 20 εκ. και πάνω, και είναι 4-4,5 μηνών .

Όλα τα φυτά είναι παραγωγής μας, δεν κάνουμε εισαγωγές. Είμαστε οι πρώτοι που αρχίσαμε να καλλιεργούμε φυτά Goji Berry, και σε περίπτωση που βρείτε αλλού φυτά, να ξέρετε ότι είτε είναι της ίδια ηλικίας, είτε – αν είναι μεγαλύτερα – είναι εισαγόμενα.

Ελληνικά δενδρύλλια 1-2 ετών δεν θα βρείτε πουθενά στην Ελλάδα. Μόνο εισαγόμενα ίσως θα μπορούσατε να βρείτε, κάτι το οποίο δεν το συνιστώ διότι υπάρχει οδηγία που απαγορεύει την εισαγωγή φυτών από χώρες εκτός Ε.Ε. για τον λόγο ότι τα φυτά έχουν την ιδιότητα να μεταφέρουν ασθένειες. Για να αποφευχθούν λοιπόν ασθένειες καραντίνας απαγορεύεται η εισαγωγή τους. Θυμηθείτε την περίπτωση με τους Φοίνικες της Κρήτης. Επιτρέπεται η εισαγωγή φυτών από την Ε.Ε. μόνο εφ’ όσον συνοδεύονται από κατάλληλο πιστοποιητικό, αλλά το βρίσκω λίγο δύσκολο, καθώς οι χώρες όπως η Αγγλία, Ολλανδία, Γερμανία δεν διαθέτουν κλίμα κατάλληλο για την καλλιέργεια των Goji berries και άρα τα όποια δενδρύλλια υπάρχουν μάλλον θα είναι θερμοκηπίου και θα είναι λίγο δύσκολη η προσαρμογή τους μετά την μεταφύτευση.

SOS ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ (10/7/12)

Τελευταία γίνονται εισαγωγές δενδρυλλίων από  Κίνα και Ουζμπεκιστάν. Παρόλο που υπάρχει η απαγόρευση για τους λόγους που προαναφέραμε, ωστόσο κάποιοι βρίσκουν τον τρόπο και τα φέρνουν στην Ελλάδα.

Προτιμείστε Ελληνικά φυτά! Κανείς δεν θα ήθελε να είναι υπαίτιος για την εξάπλωση κάποιας ασθένειας που ίσως καταστρέψει όλη την μελλοντική παραγωγή της Ελλάδας… Θα ήταν πολύ κρίμα…

Τα φυτά μας διατίθενται από το κατάστημα «Βιο-μπαξές». Γίνονται αποστολές σε όλη την Ελλάδα, χωρίς περιορισμό στην ποσότητα.

DSCN4953DSCN4952DSCN4951DSCN4950DSCN4954DSCN4949DSCN4948DSCN4947

DSCN4954

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για τιμές φυτών επικοινωνήστε στο 23320 23932 ή στο 693 4141 800

Σε κάθε 50 φυτά + 4 φυτά ΔΩΡΟ

 

Σε όλους τους πελάτες μας που θα καλλιεργήσουν επαγγελματικά Goji berry, κάνουμε ΔΩΡΟ 2 χρόνια ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ !!!  Διαβάστε εδώ

Για παραγγελίες επικοινωνήστε :

Βιο-μπαξές

κατάστημα βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων

Δημαρχίας 27, Νάουσα

Τηλ. 23320 23932

e-mail: biobaxes@yahoo.gr

Υπεύθυνη:

Παναγιώτου Ελένη,

τεχνολόγος γεωπόνος

 

Στον Βιο-μπαξέ θα βρείτε επίσης αποξηραμένο καρπό Goji, 100% φυσικό βιολογικό χυμό Goji, ζυμαρικά με Goji και σοκολάτες με Goji.

Ολα τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές απόψεις. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου χωρίς την αναφορά της πηγής.

 

Ένα σχόλιο »

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ Κ .

    ΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ 10 ΦΥΤΑ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ .

    Απάντηση
    • Αν παραγγείλεις τώρα, υπολογίζω οτι θα μπορέσω να σε εξηπηρετήσω τον Μάιο. Αλλά, τα πάντα εξαρτώνται απο το πως θα πάει ο καιρός.

      Απάντηση
  2. Μπορείς να μου πεις εάν διαθέτεις προς πώληση καρπό αποξηραμένο ; και την τιμή του κιλού ; και αν όχι, εάν γνωρίζεις που μπορώ να προμηθευτώ ελεγμένο καρπό για κατανάλωση.

    Απάντηση
    • καλησπέρα Μάνο.
      Εχω αποξηραμένα γκότζι.
      Τα κινέζικά γκότζι είναι σε συσκευασία των 250 γρ και κοστίζουν 7,57 ευρώ. (τιμή κιλού 30,00)
      Τα Ιμαλλαιανά (τύπου Θιβέτ) είναι των 200 γρ και η τιμή τους είναι 9,32 ευρώ. (τιμή κιλού 46,50)
      Αποστολή με κούριερ και πληρωμή με αντικαταβολή. Για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλά, τα μεταφορικά είναι 6,00 ευρώ. Για κάθε κιλό επιπλέον +2 ευρώ.

      Απάντηση
  3. Ένα πρόβλημα στον υπολογιστή στάθηκε αιτία να διαγραφούν δεδομένα από τις ημερομηνίες 7,8 και 9 Μαρτίου. Όσοι έκαναν παραγγελία για φυτά γκότζι κατά τις ημερομηνίες αυτές, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν ξανά στο 23320 23932 για να δώσουν την παραγγελία τους.
    Ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία

    Απάντηση
  4. Κωστας Ευσταθιου

    Μπραβο,συνεχιστε την ενημερωση του κοσμου γιατι στις μερες που θα ακολουθησουν πολλοι θα αναγκαστουν να επιστρεψουν -επιτελους- στα χωρια τους και να δουλεψουν τη γη τους,που ποτε της δεν τους προδωσε.

    Απάντηση
  5. Τηλέμαχος

    Καλησπέρα..Το κόστος φυτού λέτε οτι ειναι 5,50 ευρώ..Ποια τα έξοδα αποστολής αυτών στην Λαρισα..?

    Απάντηση
  6. kalispera sas mipws mporite na moy peite an mporite na vreite sporoys gia acai beryy? i mipws mporoyme na vroyme fita?

    Απάντηση
  7. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    κυρια ελενη υπαρχουν φυτα να ερθω να τα παρω; Μενω Θεσσαλινικη.Αν δεν εχετε μπορω να παραγγειλω 10. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    Απάντηση
    • Γιώργο η παραγγελία σου καταχωρήθηκε. θα επικοινωνήσω μαζί σου πριν γίνει η αποστολή των φυτών.
      Ευχαριστώ.

      Απάντηση
  8. Καλησπέρα, αν τα γκότζι τα φυτέψω σε αγρό που έχει ελιές θα υπάρξει πρόβλημα?

    Απάντηση
  9. ΠΑΠΑΔΟΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΦΥΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΙΕΡΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 697 ΟΝΟΜΑΖΟΜΕ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΛΙΑΣ ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    Απάντηση
  10. κικι καλημερα!! σας παρακαλω ενημερωστε με αν το γκοτζι αυτογονιμοποιειται η αν χρειαζεται να υπαρχουν κ αλλα γκοτζι κοντα!!

    Απάντηση
  11. υπαρχουν συγκεκριμενες απαιτησεις σε ph?ηδη εφαρμοζω EM στα φυτα απο την ημερα της μεταφυτευσης…καλημερα κ ευχαριστω! kiki

    Απάντηση
  12. ΠΑΡΑΚΑΛΩ, όσοι φίλοι έκαναν σήμερα (25/4) την παραγγελία τους για φυτά goji, να ξαναεπικοινωνήσουν μαζί μου στο 23320 23932

    Απάντηση
  13. Χρήστος

    Καλησπέρα.
    Ενδιαφέρομαι για πέντε φυτά.Διαμένω Πάτρα. Μπορείτε να με ενημερώσετε αν έχετε και σε πόσες μέρες θα τα παραλάβω από την ημερομηνία παραγγελίας?Το κόστος για την αποστολή τους πόσο είναι?
    Ευχαριστώ.

    Απάντηση
    • έχουμε φυτά. Κόστος αποστολής για 5 φυτά είναι 6,50 ευρώ.
      Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινώνησε στο 23320 23932.
      Ευχαριστώ

      Απάντηση
  14. για σας θα ηθελα 4 με 5 φυτα για να τα βαλω στο μπαλκονι μου για δοκιμη μενω ηγουμενιτσα ποσο ειναι το κοστος μεταφορας,και αργοτερα σκεφτομαι να βαλω και στο χωραφι μου ποια ειναι καλυτερη εποχη φθινοπωρο η ανοιξη?

    Απάντηση
  15. ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ 2Ο ΦΥΤΑ ΓΚΟΤΖΙ, ΔΙΑΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΒΕΡΟΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ .
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    Απάντηση
  16. Κων/νος

    Καλημέρα Ελένη & καλή χρονιά
    Ενδιαφέρομαι να αγοράσω 5 φυτά για καλλιέργεια σε γλάστρα.
    Γίνεται αποστολή (Αθήνα) αυτή την εποχή ή να περιμένω την Ανοιξη?
    Ευχαριστώ

    Απάντηση
    • Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!
      Αυτλην την εποχή τα φυτά είναι σε λήθαργο και χωρίς φύλλα. Μπορούν να φυτευτούν οποιαδήποτε εποχή.
      Μπορώ να σου στείλω φυτά και τώρα, εσύ θα αποφασίσεις πότε θέλεις να τα φυτέψεις.

      Απάντηση
  17. Καλή χρονιά με υγεία. Θα ήθελα να ρωτήσω σε ένα χωράφι 15 στρεμμάτων (περιοχή Λαμίας) θα μπορούσα να αρχίσω μια καλλιέργεια και πόσα φυτά θα απαιτηθούν; περίπου τι κόστος να υπολογίσω για το ξεκίνημα;

    Ευχαριστώ

    Απάντηση
    • Καλή χρονιά επίσης και χρόνια πολλά!
      Για τα 15 στρέμματα θα χρειαστείς 1800-2000 φυτά, δηλ. να υπολογίζεις 6000-7000 ευρώ μόνο για τα φυτά. Απο κει και πέρα βάλε την εγκατάσταση για την στάγδην άρδευση, κατεργασία και διόρθωση του εδάφους αν χρειαστεί, περίφραξη αν το κρίνεις απαραίτητο, εδαφοκάλυψη αν θέλεις, δίχτυα σκίασης αν η περιοχή σου πιάνει θερμοκρασίες πάνω απο 40οC για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, και το κόστος των εργατικών ή της προσωπικής σου εργασίας. Επίσης, θα πρέπει απαραιτήτως να κάνεις μια ανάλυση εδάφους.
      Σε κάθε περίπτωση, θα σε συμβούλευα να το ξανασκεφτείς για τόσα πολλά στρέμματα. Μήπως καλύτερα να ξεκινούσες με λιγότερα;

      Απάντηση
      • Dimitris Giannoulakis

        Έχω και εγώ 15 στρέμματα στην Πάτρα. Σχετικα με το εργατικό κοστος που αναφέρεται, θα μπορουσαται να μας πείται ποσά ατομα χρειάζονται για 15 στρέμματα (η ανα στρεμμα) κατα την καλλιέργεια και κατα την περίοδο του μαζέματος των καρπών.

        Απάντηση
  18. Καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα μιλήσουμε και τ/φ για περισσότερες λεπτομέρειες.

    Απάντηση
  19. Καλησπέρα!

    Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής πράγματα:

    1) Τρώνε τα πουλιά γκότζι?
    Ρωταω για να ξέρω αν θα χρειαστεί να βάλω δίχτυ για προστασία.

    2)Διαβαζω σε κάθε σελίδα του διαδυκτίου και διαφορετικες τιμές σε σχέση με την παραγωγή αλλά και για την πώληση του γκότζι.
    Τι ακριβώς παίζει με έναν μέσο όρο,διότι οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες απο σελίδα σε σελίδα!

    Πόσα κιλά βγάζει το δεντρακι ή το στρέμμα(200 δεντρακια) την χρονια?
    Πόσο μπορώ να το πουλήσω σε κάποια εταιρεία νωπό ή αποξηραμένο?

    3)Σε ποια χρονιά θα μου δίνει πλήρη παραγωγή?

    4)Ο γκοτζι μπέρι που είναι νωπός πόσες μέρες κρατάει εκτός ψυγείου και πόσες εντός ψυγείου?

    5)Υπάρχουν εταρείες ή οποισδήποτε άλλος που θα μπορεί να μου παίρνει την παραγωγή μου?
    Θα πρέπει να τα πηγαίνω εγώ ή θα έρχονται να μου τα παίρνουν?
    Θα πρέπει να έχω κάποια συγκέκριμενη ποσότητα για να έρθουν να μου τα πάρουν και εάν ναι πόση πρέπει να είναια αυτή?

    ………………………………………………………………………………………………………………………

    Σκεφτομαι να ξεκινήσω για αρχή με 5 στρέμματα….. υπάρχουν διαθέσιμα?
    Γύρω στις αρχές μαρτίου σκέφτομαι να τα πάρω!

    Απάντηση
    • Εσύ Billi μου προφανώς θέλεις να δοκιμάσεις την υπομονή μου με όλα αυτά που περιμένεις να σου γράψω ε;
      Έχουμε και λέμε λοιπόν:
      1)δεν ξέρω πόσο μεγάλο ποσοστό παραγωγής μπορούν να φάνε τα πουλιά. Αν βάλεις όμως δίχτυ, θα σε βοηθήσει να προστατέψεις τα δέντρα και απο τις καιρικές συνθήκες.
      2)Φέτος το γκότζι πουλήθηκε 30-35 ευρώ το κιλό χονδρική και 50-55 ευρώ λιανική. Τι θα γίνει του χρόνου και μετά, αυτό θα εξαρτηθεί απο την προσοφρα και την ζήτηση. Σαφώς και απο την ποιότητα. Το οτι βλέπεις διαφορετικές τιμές, αυτό οφείλεται στο οτι αυτός που θα πάρει την παραγωγή σου, σαφώς και θα θέλει να την πάρει σε όσο το δυνατόν χαμηλώτερη τιμή, για να έχει αυτός μεγαλύτερο κέρδος.
      4) Εκτός ψυγείου διατηρείται 7-10 μέρες, εντός 7-10 μέρες παραπάνω. Αυτό όμως εξαρτάται και απο τον βαθμό ωρήμανσης.

      Φυτά διαθέσημα υπάρχουν.

      Σε όσα δεν απάντησα, θα ψάξεις να τα βρεις μεσα στο μπλόγκ. Υπάρχουν όλες οι απαντήσεις, αν έχεις την υπομονή να τα διαβάσεις όλα.
      Κάποιες άλλες ερωτήσεις απλά δεν είμαι εγώ αρμόδια να τις απαντήσω, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με αυτούς που θα παίρνουν τον καρπό σου.

      Για να δω τώρα και την δική σου υπομονή 🙂

      Απάντηση
      • Υπομονή βλέπω έχεις,αρκετή! 🙂

        Δεντράκια έχεις να μας δώσει για 5-10 στρέμματα?:)

        Γύρω στον Μάρτιο σκεφτόμαστε να τα βάλουμε!:)

        Απάντηση
        • Αν κάνεις την παραγγελία σου απο τώρα, θα φροντίσω να σου κρατήσω για κείνη την εποχή όσα φυτά θα χρειαστείς.

          Απάντηση
  20. Για δωρεάν διαφήμιση διαβάστε εδώ:

    Το δώρο μας για όλους εσάς!

    Απάντηση
  21. Ευγενιος

    Καλησπέρα, μένω Κύπρο και θα ηθελα να ασχοληθώ με την καλλιέργεια γκοτζι. Μπορείτε να μου στείλετε Κύπρο 30 ιμαλλαιανα (τύπου Θιβέτ ) φυτά για αρχή; Αν ναι πόσο θα στοιχησουν; Τα κλίμα της Κύπρου κάνει για τέτοιου είδους γκοτζι;

    Απάντηση
    • Γειά σου Ευγένιε,
      Τα μεταφορικά για Κύπρο, είτε με κούριερ είτε με ταχυδρομείο βγαινουν πάρα πολλά, και δεν συμφέρει. Για μεταφορικά πληρώνεις περισσότερα απ’ότι για τα φυτά.
      Ο μόνος τρόπος για να τα παραλάβεις οικονομικά είναι να σου τα φέρει κάποιος απο εδώ.

      Απάντηση
  22. ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

    καλησπερα, ειμαι παραγωγος goji berry απο την αιτωλοακαρνανια

    Απάντηση
    • Γιάννη, το σχόλιό σου δέχθηκε μια μικρή επεξεργασία όπως βλέπεις.Μήπως θα έπρεπε να ντρέπεσαι λιγάκι;
      Λέω εγώ τώρα…

      Απάντηση
  23. Ηλιας Αμ.

    καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω πρωτον αν υπαρχουν διαθεσιμα δεντρα και αν ισχυουν οι τιμες ? και επισης κατι που δεν μπορεσα να βρω εγω στην σελιδα σου ειναι ποια ειναι η καταλληλη εποχη για τη φυτευση ? Συγχαρητηρια παντως για το site δεν μπορεσα να ενημερωθω ουτε καν σε γεω(ασχετο)πωνο της περιοχης μου.

    Απάντηση
    • Γειά σου Ηλία.
      Φυτά διαθέσημα υπάρχουν και οι τιμές ισχύουν όπως αναγράφονται εδώ μέσα. Τα γκότζι μπορούν να φυτευτούν οποιαδηποτε εποχή, δεν έχουν πρόβλημα να φυτευτούν ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι με τον καύσωνα.

      Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

      Απάντηση
  24. Μελετης

    έχω φυτέψει μια ριζα Goji Berry και τα φυλλα είναι τελείως διαφορετικά από τα δικά σας είναι πιο πλατιά είναι διαφορετικι ποικιλία? σκέφτομαι να φυτέψω και αλλα στον κήπο μου μένω στην περιοχή τον Γιαννιτσών με αντικαταβολή 3 ρίζες ποσο θα μου βγούνε όλα μαζί και πια ποικιλία να βάλω θέλω να έχει γλυκιά γεύση

    Απάντηση
    • Χωρίς να είμαι σίγουρη, μάλλον το φυτό σου είναι L.chinensis. Αυτό βγάζει πιο κοκκινους και πιο στρογγυλωπούς καρπους. Και συνήθως είναι πικροί.
      Γλυκοί είναι οι καρποί του L. Barbarum, τα φυτά που έχουμε εμείς δηλ.
      Τα 3 φυτά κοστίζουν 15 ευρώ (16,95 με το ΦΠΑ) + 6,50 ευρώ τα μεταφορικά. Αποστολή με κούριερ και πληρωμή με αντικαταβολή.

      Απάντηση
      • Μελετης

        αν έρθω από εκεί υπάρχουνε διαθέσιμα

        Απάντηση
        • Υπάρχουν διαθεσημα φυτά, αλλά επικοινώνησε μαζί μου 1-2 μέρες πριν.

          Απάντηση
          • Μελετης

            ευχαριστώ για τα φυτά άψογη η συσκευασία που έκανες τα έβαλα στον κήπο μικρούλια μου φάνηκαν θα δώσουνε γρήγορα?θα κάνουνε καρπό φέτος αν θα πάνε καλά θα βάλω και στο χωράφι κάμποσα έχω χώρο ανάμεσα σε δαμασκηνιές θα γίνουνε?ευχαριστώ συγγνώμη αν σε ζάλισα

            Απάντηση
  25. Μελετης

    ευχαριστώ για τα φυτά άψογη η συσκευασία που έκανες τα έβαλα στον κήπο μικρούλια μου φάνηκαν θα δώσουνε γρήγορα?θα κάνουνε καρπό φέτος αν θα πάνε καλά θα βάλω και στο χωράφι κάμποσα έχω χώρο ανάμεσα σε δαμασκηνιές θα γίνουνε?ευχαριστώ συγγνώμη αν σε ζάλισα

    Απάντηση
    • Πιστεύω πως θα δεις δείγματα καρπού φέτος, ειδικά αν το μέρος στο οποίο τα έβαλες πληρεί τις προδιαγραφές.
      Βεβαίως θα γίνουν ανάμεσα σε δαμασκηνιές, αν έχεις αρκετό χώρο ενδιάμεσα.

      Απάντηση
  26. ΔΡΑΚΑΚΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ).
    ΚΑΤΟΙΚΩ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ 3 ΔΕΝΔΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ.ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ .ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΘΗΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΑ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΡΠΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΡΠΟΣ ΣΤΑ ΘΗΛΥΚΑ Η ΟΧΙ???
    ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΧΑΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ???
    ΑΝ ΝΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΔΕΝΔΡΙΛΙΑ ΣΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΟΥΡΙΕΡ…ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΔΡΑΚΑΚΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

    Απάντηση
    • Καλησπέρα Νεκτάριε.
      Τα γκότζι δεν έχουν αρσενικά-θηλυκά, ειναι αυτογονιμοποιούμενα.
      Μπορώ να στείλω Χανιά. 15 ευρώ τα φυτά+ΦΠΑ 13%. Τα μεταφορικά είναι 6,50 ευρώ και πληρώνεις με αντικαταβολή.
      Για τα στοιχεία σου επικοινώνησε στο 23320 23932.

      Απάντηση
  27. Δρακακακης Νεκταριος

    Ακομα μια ερώτηση…Στα φυτώρια σας θα βρούμε φυτά ιπποφαές???

    Απάντηση
  28. Γιάννης Κοτζιανογλου

    Θα ήθελα να μάθω αν καλιεργείτε το φυτό Acai Berry
    Ευχαριστώ

    Απάντηση
  29. Καλησπέρα, μπράβο για την ομορφη προσπάθεια και την καλή ενημέρωση που κάνετε! Υπάρχουν έτοιμοπαράδοτα φυτά (μικρά) για αγορά και αποστολή στην Θεσσαλονίκη, ή μήπως πρεπει να τα παραγγείλω και να περιμένω?

    Απάντηση
    • Γειά σου Αρη και σ’ευχαριστώ.
      Φυτά θα έχουμε από 10-15 Απρίλη και μετά. Για λίγα φυτά αν θέλεις, πάρε με τηλ. εκείνες τις ημέρες για να σου στείλω.
      Αν θελεις όμως να καλύψεις στρέμματα… πρέπει να κάνεις την παραγγελία σου 2-3 μήνες πριν την παράδοση των φυτών.

      Απάντηση
  30. Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση, θα τηλεφωνήσω εκείνες τις μέρες για παραγγελία, θα χρειαστώ 4-5 φυτά! Επειδή έχω έναν μικρό λαχανόκηπο και μερικά οποροφόρα δέντρα, υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα που πρέπει να προσέξω? Καποιο φυτό που δε ταιριάζει να είναι στο ίδιο χώρο με το γκότζι?

    Απάντηση
  31. Στράτος.

    Καλησπέρα από Χανιά-Κρήτης.
    Ενδιαφέρομαι για 5-6 φυτα για την αυλή μου σε γλάστρες. Πόσο περίπου θα κοστίσουν;
    Και βασικό ερώτημα. Στέλνετε Κρήτη;

    Απάντηση
    • Βρε καλώς τα Χανιά!!!! Σε λίγες μέρες θα σας επισκεφθώ! 🙂
      Λοιπόν Στράτο, στέλνω παντού. Μπορώ να σου στείλω φυτά, αλλά μάλλον μόλις επιστρέψω από τα Χανιά, δηλ. σε 10-15 ημέρες.
      Για την παραγγελία σου πάρε με τηλέφωνο στο 23320 23932.

      Απάντηση
  32. ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΑΡΗΣ

    ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΩ ΕΝΑ ΣΤΡΕΜΑ ΜΕ ΓΚΟΤΖΙ ΜΠΕΡΡΥ.ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΑΡΗΣ.

    Απάντηση

Σχολιάστε